TV: Bjärsmyr bänkad när Panathinaikos föll tungt

Europa League

21.05 PANATHINAIKOS-STANDARD LIEGE 1-3
8' Witsel, 16' Jovanovic, 48' Vintra, 74' De Camargo

Mattias Bjärsmyr sitter i vanlig ordning på Panathinaikos bänk när laget tar emot Standard Liege hemma i Aten. Från sin bänkplats fick den svenske försvararen se hur sina backkollegor misslyckades med att markera Axel Witsel när denne tidigt nickade in 1-0. Milan Jovanovic utökade ytterligare åtta minuter senare.

Resultatet stod sig till halvtidsvilan men när den andra halvleken började reducerade hemmalaget direkt när Vintra nickade in ett frisparksinlägg.

Men lyckan blev inte långvarit och De Camargo såg till att återta gästernas tvåmålsledning med en kvart kvar av matchen.

Publicerad 2010-03-11 kl 23:00