TV: Falcao är bäst i Europa - slog nytt målrekord

Europa League

Här är Falcaos nya målrekord: Efter 15 år förlorade Jürgen Klinsmann till slut sitt målrekord i Europa.

Falcao firade extra mycket efter sitt 2-1-mål mot Villarreal. Fullträffen betyder att nu har gjort 16 mål i årets Europa League, vilket är bäst någonsin i de europeiska cuperna.

Trots att Porto förlorade matchen med 2-3 är laget ändå i final. Där möter de Braga som skrällde mot Benfica, 1-0.

Villarreal fick en drömstart. Cani vräkte sig fram i straffområdet och tryckte in 1-0, fint framspelad av Ruben.

I sitt första anfall drog Hulk till långt utifrån straffområdet. Bollen tog på en försvarare och styrdes in i mål. 1-1.

Efter bara tre minuter in på den andra halvleken gjorde Falcao 2-1 efter ett riktigt mönsteranfall.

Villarreal vägrade att ge upp. Efter 75 minuter kvitterade vänsterbacken Joan Capdevilla. Och bara fem minuter senare tog Villarreal ledningen efter en kylig straff av Rossi.

Publicerad 2011-05-06 kl 01:03