Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

TV: Gesten som gör Tottenham rasande - tränarna nära slagsmål

Nästa

Avbryt
Försök igen

Här är gesten som får hela Tottenham att rasa.

Efter förlusten i Europa League hamnade managern Tim Sherwood i bråk med Benficas Jorge Jesus – sedan denne visat honom tre fingrar.

Det blev ingen rolig kväll för hemmalaget på White Hart Lane. Benficas mittback Luisao gjorde två mål och ledde portugiserna till en 3-1-seger. Då spelade det mindre roll att Christian Eriksen curlade in en läcker frispark som innebar en reducering för Spurs.

Och om det var jobbigt på planen fortsatte dysterheten – eller snarare ilskan – efteråt. Tottenhams manager Tim Sherwood blev fly förbannade på sin motpart i Benfica, Jorge Jesus, efter att denne hållit upp tre fingrar i en gest från sidlinjen. Sherwood tolkade det hela som en hånfull påminnelse om hur många mål Spurs släppt in under kvällen, och försökte ge sig på Jesus rent handgripligen. Men funktionärer kom emellan och drog isär de båda hetlevrade herrarna.

På sin presskonferens efteråt nekade Jorge Jesus till att de tre fingrarna skulle vara riktade mot Tottenham. Istället hävdade han att det var en signal för att få kontakt med Luisao undermatchens slutskede. Men påståendet tycks inte helt vattentätt, eftersom den 33-årige backen har nummer fyra på sin tröja, och inte nummer tre.

Hur tolkar du situationen? Kolla in klippet här ovanför.

Publicerad 2014-03-13 kl 23:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons