Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EUROPA LEAGUE

TV: Guidetti efter succéinhoppet: ”Jag fick gåshud”

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Inför gårdagens match hade John Guidetti inte nätat sedan den 30:e november.
Efter kvällens succéinhopp med sitt mål tackar svensken fansen.
- De var otroliga, säger anfallaren till Celtics hemsida.

22-åringen har haft en tung vinter i Celtic där han bland annat har tappat sin startplats. I hemmamatchen mot Inter i EL-sextondelsfinalen fick han återigen starta på bänken, men med kvarten kvar blev svensken inbytt. Guidetti gjorde ett succéinhopp och på tilläggstid kvitterade han snyggt matchen till 3-3, vilket fick Celtic Park att jubla.

- Jag vill tacka fansen. Jag fick gåshud över hela kroppen och det är en kväll att minnas. Folk har sagt till mig hur stämningen är på Celtic Park under Europamatcherna och jag trodde att de överdrev. Nu tycker jag snarare att de underskattade dem. Fansen var otroliga och de levde verkligen upp till ryktet som världens bästa, säger Guidetti till Celtics hemsida.

Han menar även att självförtroendet inte alltid är på topp, men att han jobbar varje dag för att bli bättre som fotbollspelare. Han är även optimistisk inför returmötet på San Siro.

- Folk snackade om mig och tvivlade, eftersom jag gjorde många mål i början men inte på sistone. Några menar att jag hade tappat det, men jag blir alltid bättre och jobbar hårt på träningarna. Ibland är inte alltid självförtroendet där men det gäller att fortsätta jobba, eftersom det kan hända alla anfallare att man inte gör mål under en period. Jag hade trots det självförtroendet över att jag kunde göra det och det var bara en tidsfråga. Det var ett fint sätt att göra mål på igen.

 - Det här är de stora matcherna jag älskar och jag går igång under de. Jobbet är inte gjort än, vi måste vinna i Milano men vi kan göra det, säger John Guidetti till klubbens hemsida.

Se Guidettis fina mål i klippet ovan!

Publicerad 2015-02-20 kl 09:11

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER