TV: Här blir Andersson Kalmars Europahjälte

Europa League

Kalmar - Young Boys 1-0
1-0 Andersson 19'

Sebastian Andersson sköt 1-0 för Kalmar mot schweiziska Young Boys redan efter 17 minuter. Målet kom "från ingenstans" eftersom gästerna dikterat spelet fram till dess, men den unge anfallaren utnyttjade det första riktiga läge som uppsod i matchen, genom att avsluta säkert på sitt friläge.

Men det borde ha blivit fler mål.

I den andra halvleken radade Kalmar upp heta målchanser, men Young Boys målvakt stoppade ytterligare en svensk storseger i Europa League.

Kalmar: Berisha, Israelsson, Arajuuri, Rydström, Andersson, Nouri, Skjelvik, Gutu, Söderqvist, Diouf, Djordjevic.

Young Boys: Wölfli – Ojala, Nef, Farnerud, Costanzo, Schneuwly, Raimondi, Spycher, Sutter, Mayuka, Nuzzolo.

Publicerad 2012-08-02 kl 21:10