TV: Här bränner Soldado öppet mål - sedan förlorar Tottenham mot Dnipro

Europa League

Tottenhams Roberto Soldado brände ett öppet mål i Europa League.

Sedan slog Dnipro Dnipropetrovsk till.

Ukrainarna satte 1-0 mot Spurs från straffpunkten.

Halvvägs in i första halvlek fick Dnipro ett kanonläge att sätta 1-0. Men målvakten Friedel gör en avgörande räddning. Men sanningen att säga: Veteranmålvakten behövde inte anstränga sig så överdrivet mycket, för avslutet satt mitt på honom. Ett svagt försök.

I början av andra halvlek fick Roberto Soldado helt öppet mål efter att ha frispelats från högerkanten. Men den spanske anfallaren fick en rejäl felträff och missade målet helt och hållet.

Med bara tio minuter kvar att spela satte Dnipro 1-0 från straffpunkten.

Dnipro: Boyko, Mazuch, Kankava, Giuliano, Konoplyanka, Cheberyachko, Strinic, Zozulya, Rotan, Fedetskly, Matheus.

Tottenham: Friedel; Naughton, Dawson, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Capoue, Paulinho; Chadli, Soldado, Townsend.

Publicerad 2014-02-20 kl 20:48