TV: Hernández sänkte Ajax efter grymt samarbete med Rooney

Europa League

Ajax imponerade i en mållös första halvlek.
Då ryckte Manchester United upp sig och gjorde två mål.
Matchhjälte blev Javier "Chicharito" Hernandez.

Manchester United såg inte allt för hungrigt ut i den första halvleken. I stället var det Ajax som imponerade. Och det holländska laget var riktigt nära att ta ledningen, men De Gea gjorde en jätteräddning på De Jongs skott.

Det är oklart vad Sir Alex Ferguson sade i halvlek, men budskapet gick fram till spelarna. Manchester United ryckte upp sig rejält och efter 59 minuter kom 1-0.

Nani slog in bollen i straffområdet och där dök Young upp. Mittfältaren tog emot, avancerade och klippte in 1-0.

Efter 85 minuter ökade Manchester United på ledningen till 2-0 efter ett fint samarbete mellan Rooney och Hernández. Efter ett väggspel satte Hernández bollen i mål.

Publicerad 2012-02-16 kl 21:00