TV: Ibrahimovic målskytt när Milan gick vidare i Europa League-kvalet

Zlatan Ibrahimovic blev målskytt mot Shamrock Rovers.
Då gick Milan vidare i Europa League-kvalet efter seger med 2-0.
- "Ibra" är så intelligent, säger tränaren Stefano Pioli enligt Football-Italia.

Se fullträffen i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic skrev nyligen på ett nytt kontrakt med Milan och spelade under torsdagskvällen från start mot Shamrock Rovers på bortaplan i den andra kvalomgången till gruppspelet i Europa League. Milan ställde upp med ett starkt lag och dominerade första halvan av matchen med ett stort bollinnehav.

Då blev även den svenske anfallaren åter målskytt.

I mitten av den första halvan av matchen, i den 23:e minuten, mötte 38-åringen ett inspel i straffområdet och satte distinkt bollen i mål till 1-0 och ledning för det italienska storlaget. Det stod sig också första halvlek ut.

I andra halvan av matchen hade Milan också mycket boll och utökade sedan i den 67:e minuten till 2-0. Hakan Calhanoglu var kylig med ett precist avslut. Det blev också slutresultatet och därmed gick Milan vidare till den tredje rundan i kvalet.

- Han vet var han ska vara på planen, men låg lite för djupt i början, så vi tryckte fram honom. Zlatan är en mästare, fortsätter han.

Milan ställs nu i den tredje kvalrundan mot norska laget FK Bodø/Glimt i Milano.

Publicerad 2020-09-17 kl 21:50