TV: Inför Superlive - kolla in alla målen från Europa League

Europa League

Nu ska Europa League avgöras.

På torsdagskvällen sparkar vi igång Superlive med returerna i de fyra kvartsfinalerna på fotbollskanalen.se.

Men först: Kolla in målen från förra veckan.

En resume från de första kvartsfinalmatcherna: Juventus såg ut att behöva nöja sig med 0—0 borta mot Lyon, men i den 85:e minuten kom segermålet, 1-0, för italienarna. Efter en hörna där hemmalaget inte lyckades få undan bollen hamnade den framför fötterna på Leonardo Bonucci som tryckte upp bollen i krysset från nära håll.

I Basel vann hemmalaget med 3—0 mot Valencia, trots avsaknad av publikstöd. Basel straffades av Uefa efter bråk i den förra bortamatchen mot Salzburg med att spela en match utan publik. Trots det var ändå 350 personer på matchen. Matias Delgado gjorde de båda första målen och Valentin Stocker satte trean på tilläggstid.

Porto klarade nollan hemma mot Seviila och Eliaquim Mangala gjorde matchens enda mål i den 31:a minuten. Hemmalaget fick Fernando utvisad i den 86:e minuten och han missar returen nästa vecka.

Mattias Johansson och Viktor Elm spelade båda hela matchen för Alkmaar hemma mot Benfica. Men svenskarnas lag får det svårt att gå vidare efter att Benfica vunnit med 1-0.

På torsdagskvällen sänder fotbollskanalen.se och TV4:s kanaler studioprogrammet Superlive där Olof Lundh, Hasse Backe och Jesper Hussfelt diskuterar innehållet från alla fyra kvartar. Huvudmatchen i TV4 Sport är Juventus - Lyon. Superlive drar igång vid 20.30.

Publicerad 2014-04-10 kl 09:25