TV: Kanoutés mål räckte inte - Porto knockade Sevilla

Europa League

Frederic Kanouté mosade in ett forceringsmål.
Men det hjälpte inte. Till sist lyckades Porto slå Sevilla i 16-delen av Europa League.

Efter en mållös första halvlek där hemmafansen buat ordentligt åt domaren tog det fart i andra halvlek.

En Portofrispark i den 58:e minuten tåades in på volley av mitbacken Rolando - helt utan markering av Sevillaförsvarett. 1-0 till bortalaget. Bara sju minuter senare gjorde Sevilla ett liknande mål. En frispark från nästan identiskt läge skruvades in framför mål av Ivan Rakitic - och maliern Frederic Kanouté körde över allt och alla och nickade in kvitteringen för spanjorerna.

I den 85:e minuten gör misstag i Sevillaförsvaret att inhopparen Guarín kan slå in 2-1 för portugiserna - kan de hålla det här har Porto ett rejält övertag i returen på hemmaplan.

Sevilla: Palop - Caceres, Sanchez, Fazio, Navarro - Navas, Rakitic, Medel, Perotti - Fabiano, Kanouté.

Porto: Helton - Sapunaru, Rolando, Otamendi, Fucile - Belluschi, Fernando, Moutinho - Varela, Hulk, Rodriguez.

Publicerad 2011-02-17 kl 23:32