TV: Liverpool vidare - med ett nödrop

Europa League

Liverpool besegrade Udinese i Europa Leagues gruppspel. Henderson blev stor hjälte i Liverpool och Ranegie blev utbytt i den 85 minuten.

Det var bortalaget Liverpool som tog ledningen i matchen genom den kritiserade mittfältaren Jordan Henderson. Mittfältaren drog till efter en hörna och kunde sätta dit in 0-1.

Tidigare hade Udineses svenske anfallare, Mathias Ranégie, hunnit med att sparka ned Skrtel och fått Sahin utbytt efter en smäll på näsan.

0-1 blev även slutresultatet. Ranégie hade en farlig nick som dock smet över ribban. Svensken blev utbytt med fem minuter kvar till förmån för Antonio Di Natale. Samme Di Natale som med bara någon minut kvar var oerhört nära att stjäla en poäng i ett fritt läge.

I och med segern tog sig Liverpool vidare från gruppen tillsammans med ryska Anzhi. Udinese slutade sist med fyra poäng på sex matcher.

Laguppställningar:

Udinese: Padelli - Faraoni, Heurtaux, Danilo, Pasquale - Pereyra, Badu, Pinzi, Armero - Fabbrini - Ranegie

Avbytare: Brkic, Benatia, Berra, Frison, Reinthaler, Di Natale, Marsura

Liverpool: Reina - Johnson, Skrtel, Carragher, Enrique - Henderson, Allen, Nuri Sahin - Suso, Suarez, Downing

Avbytare: Jones, Coates, Wisdom, J Cole, Sterling, Shelvey, Assaidi

Följ matchen minut för minut via länken till höger!

Publicerad 2012-12-06 kl 21:00