Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EUROPA LEAGUE

TV: Mancini väntar sig svår match: "Celtic är ett fantastiskt lag"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Inter är favoriter inför Europa League-mötet med Celtic.
Men tränaren Roberto Mancini väntar sig hårt motstånd.
- Vi vet att Celtic är ett bra lag, de spelar väldigt bra fotboll, säger han.

I kväll tar Celtic emot Inter i en av Europa Leagues sextondelsfinaler och stämningen lär som vanligt bli fantastisk på ett fullsatt Celtic Park.

En som har rutin av stora sammanhang är Inter-tränaren, Roberto Mancini, som säger att det kommer bli en speciell kväll.
- Jag är stolt över att vara tränare för Inter och att vi ska få spela en match mot ett så pass starkt lag som Celtic. Det kommer bli en speciell atmosfär ikväll, en atmosfär som inte längre finns i Italien, säger Mancini enligt Gazzetta dello Sport.

Mancini menar att det är dessa typer av matcher som ska visa om man klarar av att plocka det där lilla extra och få laget att växa.
- Det kommer bli en annorlunda match där vi kommer möta ett fysiskt lag, vi måste visa att vi är redo för det.

-Vi håller på att växa som lag och vi vill utvecklas ännu mera. Detta är ett viktigt steg. Det är i dessa typer av situationer som man måste plocka fram det där lilla extra. Vi måste visa att vi kan det, säger Mancini.

Unge stjärnan, Mateo Kovacic, som varit petad de två senaste ligamatcherna kommer få chansen från start ikväll och Mancini tror att det kan bli hans match.
- Jag tror att det kan bli hans kväll, han kommer bli viktig, tror Mancini.

Tyvärr ser det inte ut som om det blir någon svensk på planen från start då Mikael Lustig är skadad och John Guidetti troligen kommer få börja på bänken. 

Troliga laguppställningar enligt Gazzetta dello Sport:

Celtic (4-2-3-1): Gordon, Matthews, Denayer, Van Dijk, Izaguirre; Brown, Bitton; Mackay-Steven, Johansen, Armstrong; Griffiths.

Inter (4-3-2-1): Handanovic, Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Guarin, Medel, Kuzmanovic; Kovacic, Shaqiri; Icardi.

I en intervju för Gazetta dello Sport berättade Celtics John Guidetti att han är Roberto Mancini evigt tacksam efter deras tid ihop.

Publicerad 2015-02-19 kl 10:04

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER