Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EUROPA LEAGUE
48v

TV: Mourinhos nya känga till "framför allt alla Einsteins"

Foto: SCANPIX

Försök igen

Paul Pogbas två mål mot Fenerbahce tystade tvivlarna tillfälligt.
- För vissa av er har han gått från Premier Leagues sämsta spelare till en fantastisk spelare på 48 timmar, säger United-tränaren Jose Mourinho

Paul Pogba satte en straff och ett läckert distansskott i Manchester Uniteds 4-1-seger mot Fenerbahce i Europa League-mötet på Old Trafford.

Fransmannen har fått ta emot mycket kritik för sina insatser i United-tröjan - vilket även Jose Mourinho passade på att påminna pressuppbådet om.

- För vissa av er har han gått från Premier Leagues sämsta spelare till en fantastisk spelare på 48 timmar, säger Mourinho.

- Jag säger inte att det är ni här, när jag säger er menar jag media. Framför allt alla Einsteins. Men verkligheten är att vi vet att han är en väldigt bra spelare och vi vet att han behöver mer tid att visa sin potential, säger Mourinho.

Pogba blev världens dyraste spelare när han kom från Juventus. Prislappen uppges ha landat kring en miljard kronor. Och att ställa om från den italienska ligan till tempot i Premier League är enklare sagt än gjort.

- Jag känner till italiensk fotboll och jag vet hur de spelare. Det är en stor skillnad mot Premier League. Jag säger inte att vi spelar bättre, jag säger bara att det är skillnad. Skillnad i intensitet, ytorna du har att spela på, antalet touch, tiden du får på planen. Allt är annorlunda.

Publicerad 2016-10-21 kl 09:52
EUROPA LEAGUE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER