TV: Östersund ett steg från EL-gruppspel - vände och vann mot Fola Esch

Först Galatasaray - nu Fola Esch.
Östersund fortsätter att avancera i Europa League-kvalet - och är nu bara ett hinder från gruppspelet.

Östersund vann första mötet mellan lagen med 1-0 hemma på Jämtkraft Arena i förra veckan, och satt således i förarsätet inför kvällens returmöte i Luxemburg.

Det var dock Fola Esch som skulle ta ledningen i matchen genom Bensi i upptakten i den andra halvleken, ett mål som gjorde att det blev förlängningsläge i matchen.

I den 59:e minuten skulle ÖFK dock komma med en viktig kvittering genom Gabriel Somi, ett mål som gjorde att Fola Esch var tvunget att vinna med två måls marginal för att gå vidare.

Det blev dock inget mål för hemmalaget - istället skulle Tom Pettersson säkra avancemanget genom att sätta 2-1.

Segern gör att ÖFK är vidare till playoff, där man möter det sista hindret innan Europa League-gruppspelet. Vilka man får möta lottas i morgon.

Se sporten med ÖFK:s båda mål i spelaren ovan.

Fola Esch: Hym - Laterza, Klein, Chrappan, Sacras - Muharemovic, Bechtold - Cvetkovic, Bensi, Saiti - Hadji.

Östersund: Keita - Björkström, Papagiannopoulos, Pettersson, Widgren - Mensah, Nouri, Bachirou, Somi - Hopcutt, Gero.