TV: Quaresmas show sänkte Napoli

Europa League

Napoli är ute ur Europa League och Porto är i kvartsfinal efter 2-2 på San Paolo på torsdagskvällen.

Goran Pandev

Napoli tar emot Porto och tog ledningen i matchen efter 20 spelade minuter. Gonzalo Higuain stod för ett skickligt förarbete till Goran Pandev som kunde vricka in bollen över målvakten.

Porto vann det första mötet med 1-0 och matchen var alltså på väg mot förlängning.
Men i den andra halvleken byttes Nabil Ghilas in. Tre minuter senare frispelades han av Fernando och sköt 1-1.

I och med det behöver Napoli göra två mål till för att gå vidare. Iställer var det Portos Quaresma som snurrade upp några Napolispelare och bombade in 1-2, eller 1-3 totalt, i nättaket.

Duvan Zapata kvitterade till 2-2 på tilläggstid men då var det redan för sent för Napoli.

Publicerad 2014-03-20 kl 22:58