TV: Rossi och Cazorla sköt Villarreal vidare

Europa League

Villarreal är vidare till kvartsfinal. Och det var två snygga mål som tog spanjorerna vidare.

De gula ubåtarna har 3-2 med sig från den första matchen mot tyska Leverkusen. Villareal tog i den 33:e minuten ledningen med 1-0 (4-2) sammanlagt efter ett utsökt anfall som lille Santi Cazorla avslutade läckert.

I den 61:a minuten gjorde italienaren Giuseppe Rossi 2-0 för Villareal med ett distinkt högerskott, och dödade förmodligen kvartsfinalhoppet för tyskarna.

Med knappt tio minuter kvar reducerade Eden Derdiyok till 2-1 (5-3 sammanlagt) men det var för sent för tyskarna.

Publicerad 2011-03-17 kl 23:05