Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE
14v

TV: Sarri om Morata: "Hoppas få se honom gråta väldigt ofta"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Sarri prata om Morata i spelaren ovan.

Alvaro Morata avgjorde för Chelsea mot Vidi i Europa League.
Spanjorens målfirande var känslosamt.
- Jag vet inte varför, men om han vill gråta efter ett mål så hoppas jag att få se honom gråta väldigt ofta, säger managern Maurizio Sarri.

Chelsea slog ungerska Vidi med 1-0 i Europa League under torsdagskvällen. Alvaro Morata stod för matchens enda mål när han styrde in bollen från nära håll 20 minuter från slutet. Spanjoren har haft en svajig form och Olivier Giroud har varit förstavalet på topp för Chelsea.

- Jag tror att Alvaro kan starta om efter det här framträdandet. För tillfället har vi Alvaro och Giroud, men vi måste spela matcher var tredje dag under en lång tid, hoppas jag. Så han är en väldigt viktig spelare för oss och för vår säsong, säger managern Maurizio Sarri efter segern mot Vidi.

Moratas firande efter målet blev återhållsamt. Istället för att jubla sänkte han ner ansiktet mot Willians axel och såg ut att vara tårögd.

- Jag vet inte varför, men om han vill gråta efter ett mål så hoppas jag att få se honom gråta väldigt ofta. Jag är väldigt glad för hans skull. Det är väldigt viktigt för honom att göra mål, säger Sarri.

Publicerad 2018-10-05 kl 09:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons