TV: Se Kruls magiska jätteräddningar - förlorade mot Benfica

Europa League

Tim Krul storspelade.
Men det hjälpte föga - Newcastle förlorade med 1-3 mot Benfica.

Benfica besegrade Newcastle med 3-1 i Europa League, och hade det inte varit för Tim Krul hade siffrorna blivit betydligt större. Den holländske målvakten storspelade och räddade flera jättelägen för Benfica.

Newcastle tog ledningen med 1-0 genom Papiss Cissé. Men Benfica visade att man är starka på hemmaplan - i år är laget obesegrat i ligan och har bara en enda förlust på hemmaplan.

Cardozo sköt och Rodrigo satte returen. 1-1 stod sig halvleken ut mycket tack vare Tim Krul. I den andra halvleken skulle Davide Santon spela hem till Krul, men passningen träffade rakt på Lima som blev fri och gjorde 2-1. Cardozo fastställde slutresultatet till 3-1 på straff.

Publicerad 2013-04-05 kl 00:08