TV: Se tavlorna när Galatasaray chockade Bjärsmyrs Panathinaikos

Europa League

Panathinaikos-Galatasaray 1-3((0-1))
0-1 Elano (5), 0-2 Milan Baros (48), 0-3 Elano (57), 1-3 Dimitrios Salpingidis (77).
Mattias Bjärsmyr spelade hela matchen för Panathinaikos.

Mattias Bjärsmyrs Panathinaikos förlorade Europa-league-mötet mot turkiska Galatasaray med 1-3 efter en mardrömsstart. I den femte minuten misslyckades grekernas Stergios Marinos med en rensning och Milan Baros inlägg fick gå hela vägen fram till Elano som ordnade 1-0 till bortalaget.

Bjärsmyr var en av Panathinaikos bättre spelare i första halvlek, men kunde i början av andra inte göra någonting åt Baros 2-0-mål. Tjecken sprang på en boll i djupled och kunde enkelt rulla in bollen bakom målvakten Mario Galinovic.
Bara minuterna senare var det dags igen, Elanos frispark gick in via hemmalagets Josu Sarriegis högerfot och 3-0 var ett faktum. Med kvarten kvar kom dock reduceringen genom Dimitris Salpingidis.