Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE
43v

TV: Sema räds inte Arsenal: "Är en boll, två mål och lite linjer"

Foto: TV4.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Ken Sema i spelaren.

Arsenal väntar för Östersund i Europa League.
Efter dubbla priser på Idrottsgalan var Ken Sema full av självförtroende.
- Det är en boll, två mål och lite linjer, säger han till TV4-Sporten.

Om en månad tar Östersund emot självaste Arsenal hemma i Europa League. Att ha lottats mot storklubben mot London var utan tvekan en riktig nitlott, rent sportsligt för ÖFK. Samtidigt har laget från Jämtland överraskat förut – och när mittfältaren och landslagsmannen Ken Sema efter Idrottsgalan fick svara på ÖFK:s chanser var han optimistisk.

- Det är ju ett storlag, så är det ju, men samtidigt är det ju fotboll. Det är en boll, två mål och lite linjer. Sedan är vi bra på hemmaplan. Just nu är det minus 10, minus 20. Om vi gör en bra match hemma så har vi alla möjligheter att vinna. När vi väl spelar hoppas jag att vi går vidare, säger han till TV4-Sporten

Ken Sema tog under måndagen emot Östersunds pris för ”Årets prestation” på Idrottsgalan – och var av förklarliga skäl både stolt och nöjd.

- Det har varit ett otroligt år, verkligen. Just att vi vann cupen först och främst och att vi gick till Europa Leauge och gjort det riktigt bra där. Vi har spelat på vårt sätt. Så som vi är och det har gett effekt också. Det är otroligt stort.

Publicerad 2018-01-16 kl 07:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons