TV: Sjevtjenko chockar City - Se Kievs 2-0-seger

Europa League

Andrej Sjevtjenko kan fortfarande. Med sitt mål grundlade superanfallaren Dynamo Kievs seger - mot självaste Manchester City.

Den förre Chelsea- och Milan-spelaren svarade för 1-0 i den första halvleken. Ukrainaren dök fram på ett inlägg och var precis före målvakten Joe Hart. En riktig smakstart.

Strax därpå stod Mario Balotelli för en ful stämpling när han trampade ner en motståndare med dobbarna rakt på skinkan.

I den andra halvleken gjorde även Kiev 2-0 efter att Gusev utnyttjat ett försvarsmisstag i City-straffområdet och stänkt dit bollen förbi Hart. En härlig kanon som Hart var chanslös på.

Därmed har Kiev ett finfint utgångsläge till returen av åttondelen, i Manchester.