TV: Stenman bakom Brugges ledningsmål - snyggt inlägg

Hannover-Brugge 2-1
0-1 Lestienne 51'
1-1 Sobiech 73'
2-1 Schlaudraff 80'

Det är långt ifrån klart vilka vänsterbackar som kommer att få en plats i den svenska EM-truppen. Blackburns Martin Olsson har startat de senaste matcherna, men bakom honom känns det öppet.

Frågan är om Fredrik Stenman har en chans. Stenman låg bakom Brugges ledningsmål mot Hannover. Han slog ett riktigt fint inlägg till Lestienne som nickade in 1-0.

Spelarna som Stenman slåss med är Behrang Safari som inte hade en lyckad dag mot AZ Alkmaar och blev utbytt i halvlek. Oscar Wendt har svårt att ta en plats i Borussia Mönchengladbach. Och Pierre Bengtsson i FC Köpenhamn.

Efter 73 minuter kvitterade Hannover genom Sobiech. Inte nog med det. Sju minuter senare avgjorde hemmalaget matchen efter att Schlaudraff chippat in en straff.