1-2 Temile 33'
1-3 Termile 47'
2-3 Toivonen 59'
3-3 Strootman 87'

Andreas Isaksson släppte in matchens första mål efter tio minuter, men den svenske målvakten var chanslös när Damari kom fri och placerade in bollen i mål.

Två minuter senare kom kvitteringen. Wijnaldum dök upp vid första stolpen efter ett inlägg och skarvade in 1-1.

Efter 33 minuter var det återigen dags för Isaksson att släppa in ett mål. Och återigen var det inte mycket som han kunde göra. PSV-försvaret var passivt när Temile tog sig igenom och gjorde Hapoels andra mål.

Två minuter in i andra halvlek fick bortalaget på en farlig nick som Isaksson styrde upp i ribban, men på returen gjorde Hapoel 1-3.

Efter 59 minuter reducerade Ola Toivonen. Svensken tog med sig bollen och petade bollen förbi målvakten.

Tre minuter före slutet kom kvitteringen. Den holländske landslagsmittfältaren Strootman klippte till utanför straffområdet och fastställde slutresultatet till 3-3.

Publicerad 2011-11-03 kl 21:02