TV: Toivonen reser sig efter otäcka smällen - som målskytt

Europa League

Ola Toivonen åkte på en rejäl smäll mot Dinamo Zagreb.

Men den svenske anfallaren reste sig - och blev målskytt i 2-0-segern.

Händelsen ägde rum några minuter före pausvilan. Toivonen krockade oturligt med Dinamos målvakt, men landslagsmannen kunde spela vidare efter att först ha blivit lotsad av planen av PSV:s medicinska team.

Tidigare under matchen hade Adam Maher avslutat ett snyggt anfall och gett PSV 1-0.

Glädjande nog visade sedan Toivonen att han skakat av sig incidenten från första halvlek. Med timmen spelad mötte 28-åringen en passning från högerkanten och sköt in 2-0 för PSV.

Segern innebar att PSV Eindhoven skaffade sig ett bra läge inför de två sista omgångarna. Det nederländska laget är tvåa på sju poäng, tre efter bulgariska Ludogorets Razgrad och tre före Tjernomorets Odessa. PSV har Razgrad borta i nästa match och avslutar hemma mot Tjernomorets.

Publicerad 2013-11-07 kl 20:59