TV: Torres hjälte med en mask - gjorde två mål

Europa League

Chelsea besegrade Rubin Kazan med 3-1.
Stor hjälte blev Fernando Torres som gjorde två mål.

Rubin Kazan tränar på Stamford Bridge inför mötet med Chelsea.

Chelsea tog ledningen efter 16 minuter. David Luiz slog en härlig långboll över bortalagets backlinje. Där dök Fernando Torres upp och satte 1-0. Torres spelade med en ansiktsmask eftersom han bröt näsan mot Steaua Bukarest.

Femton minuter senare ökade Moses på ledningen till 2-0. Han tog ner en boll med bröstet, lät den studsa en gång innan han klippte in matchens andra mål.

Efter 41 minuter fick Rubin Kazan straff efter att John Terry fått bollen på handen. Natcho sgjorde 2-1.

I den andra halvleken gjorde Chelsea 3-1. Juan Mata slog ett inlägg från vänster som Torres nickade in i mål.

Publicerad 2013-04-04 kl 23:05