TV: Tottenham tappade segern

Europa League

Roberto Soldado bröt sin långa måltorka efter bara sex minuters spel.
Trots det fick Tottenham bara 1-1 mot Fiorentina på hemmaplan.

Precis i matchinledningen tog Tottenham ledningen på White Hart Lane genom Roberto Soldado, som bröt en två månaders måltorka. Tio minuter innan halvtidsvilan skulle Fiorentina sedermera kvittera genom Jose Maria Basanta vilket innebar 1-1 i London.

Nacer Chadli hade precis innan halvtidsvilan ett gyllene läge att göra mål efter en ribbträff, men bollen studsade precis framför linjen.

Harry Kane hoppade in med drygt 25 minuter kvar av matchen, men Fiorentina skulle hålla undan och har ett bra utgångsläge inför returmötet i Florens.

Tottenhams startelva: Lloris, Walker, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Paulinho, Chadli, Eriksen, Townsend, Soldado

Fiorentinas startelva: Tatarusanu, Rodriguez, Savic, Pizarro, Mati Fernandez, Joaquin, Basanta, B. Valero, Pasqual, Gomez, Salah

Publicerad 2015-02-19 kl 21:42