TV: Tre mål, ett rött kort och en räddad straff för Valencia

Europa League

Tre mål, ett rött kort samt en räddad straff. Valencias seger mot Ludogorets blev minst sagt händelserik.

Det var La Liga-klubben som tog ledningen redan efter fem minuter när Antonio Barragan satte 1-0 från distans, med ett hårt skott nere vid ena stolproten. Sedan hade hemmalaget i Bulgarien en gyllene chans att kvittera sedan Roman Bezjak blivit fälld i straffområdet. Men målvakten Diego Alves psykade forwarden genom att ta några klunkar vatten just när Bezjak stegade upp för ansatsen till bollen, så när straffen väl slogs hade någon minut extra förflutit.

Avslutet blev svagt och Diego Alves lyckades styra undan det. Seydou Keita visades ut i situationen som ledde fram till straffen.

Istället kom 2-0 före pausvilan, genom Federico Cartagia.

Med halvtimmen kvar att spela lyckades Philippe Senderos med konststycket att göra 3-0. Detta trots att Valencia alltså bara hade tio man kvar på planen.

Publicerad 2014-03-13 kl 20:49