TV: Trots Lopez två mål - Bilbao fick med sig oavgjort

Europa League

Maxi Lopez gjorde två mål för Torino i hemmamatchen mot Athletic Bilbao.
Trots det höll baskerna undan och fick med sig 2-2 inför returmötet på San Mamés.

Redan efter nio minuter skulle Bilbao få en drömstart efter Iñaki Williams första mål för klubben. Värt att notera är att 20-åringen i och med detta blev klubbens förste mörkhyade målskytt någonsin.

Glädjen skulle bara vara i drygt tio minuter innan den förre Barca-spelaren Maxi Lopez kvitterade för sitt Torino. Efter 32 minuters spel hade italienarna ett bra läge att ta ledningen efter Martinez nickläge, men bollen gick strax utanför.

Strax innan halvtidsvilan skulle Maxi Lopez på ett snyggt sätt nicka in sitt andra mål i matchen. Det stod 2-1 till Torino ända tills det återstod en kvart kvar av matchen, när Bilbaos Carlos Gurpegi skulle kvittera. Beñat var sedan nära att bli stor matchhjälte för baskerna, men hans frispark gick strax utanför målvakten Padellis högra stolpe.

Matchen slutade 2-2 och returmötet spelas på San Mamés i Bilbao den 26:e februari.

Torinos startelva: Padelli, Molinaro, Maksimović, Moretti, Glik, Darmian, El Kaddouri, Gazzi, Benassi, Maxi López, Martínez

Athletic Bilbaos startelva: Herrerín, Aurtenetxe, Laporte, San José, Etxeita, Beñat, De Marcos, Mikel Rico, Muniain, Viguera, Williams.

Publicerad 2015-02-19 kl 21:07