TV: Wendt brände straff i 97:e minuten i M'gladbachs 0-0 match

Europa League

Båda Borussia Mönchengladbachs svenskar, Branimir Hrgota och Oscar Wednt, fick chansen från start i Europa League. Wendt kunde även avgöra matchen, men missade en straff i den 97:e minuten och matchen slutade mållös.

Oscar Wendt missade straff mot Limassol

Branimir Hrgota blev utbytt efter 45 minuter, men vänsterbacken Oscar Wendt spelade hela matchen när deras Mönchengladbach mötte Limassol i Europa League.

Frågan är om inte Wendt hellre hade velat bli utbytt. Försvarsspelet skötte den svenske landslagsspelaren prickfritt matchen igenom, men när M'gladbach fick en straff i den 97:e minuten var det Wendt som stegade fram - och sköt i ribban.

Strax därefter blåste domaren av matchen, som därmed slutade 0-0. I samma grupp kryssade Marseille mot Fenerbache vilket betyder att alla lagen har en poäng efter den första omgången.

Laguppställningar:

M'gladbach: ter Stegen - Jantschke, Brouwers, Dominguez, Wendt - Nordtveit, Ring, Cigerci - Herrmann, Hanke, Hrgota

Limassol: Degra - Airosa, Júnior, Parpas, Maykon - Dédé, Miguel, Nicoláou -Edmar, Vouho, Gilberto

Publicerad 2012-09-20 kl 23:00