TV: Zlatan inblandad i det mesta i krossen

Europa League

Manchester United tog tre tunga poäng på Old Trafford.
Och Zlatan Ibrahimovic var inblandad i tre av målen.

Manchester United ser ut att avancera till slutspel i Europa League. Hemma mot holländska Feyenoord vann laget klart med 4-0 och man ligger nu på en andra plats i gruppen inför den avslutande omgången.

United höll dock på att få en riktig kalldusch redan efter 25 minuters spel. Då fick Dirk Kuyt ett gyllene läge i straffområdet, men Sergio Romero stod för en fantastisk benparad.

I stället var det United som knappa tio minuter senare gjorde 1-0. Wayne Rooney drog upp anfallet utmed vänsterkanten, spelade fram till Zlatan Ibrahimovic som i sin tur hittade tillbaka till Rooney. Landslagskaptenen stod för en mycket kylig avslutning och chippade läckert in 1-0.

I den andra halvleken avgjorde United matchen med två snabba mål. Zlatan Ibrahimovic var inblandad i båda först genom att spela fram Wayne Rooney som i sin tur hittade Juan Mata. Minuterna senare rullade Zlatan själv, via målvakten Brad Jones in 3-0 (målet kom att räknas som ett självmål).

Matchen slutade 4-0 till United efter att Jesse Lingard satt matchens sista fullträff vilket innebär att man på sina nio poäng ser ut att avancera vidare till slutspelet.

United möter redan avsågade Zorja Luhansk i den sista matchen.

Se Zlatans framspelning och avslut till 3-0-målet i Sporten.

Manchester United: Romero - Valencia, Jones, Blind, Shaw - Carrick, Pogba, Mata - Rooney, Mchitarjan, Ibrahimovic

Feyenoord: Jones - Karsdorp, Dammers, Van der Heijden, Nelom - Tapia, Kuyt, Vilhena, Toornstra - Jörgensen, Elia