Uniteds avbräck - mittbacken ut på bår

Europa League

Manchester Uniteds mittbacksduo, Chris Smalling och Phil Jones, saknas båda på grund av skada i kvällens Europa League. I mitten av den första halvleken drabbades United av ytterligare ett försvarsavbräck, när mittbacken Marcos Rojo fick bäras ut på bår.

Manchester United med Zlatan Ibrahimovic längst fram jagar under torsdagen en seminfinalplats i Europa League.

I den 19:e minuten, vid ledningen med 1-0 skadade sig mittbacken Marcos Rojo. Argentinaren smällde ihop med Anderlechts högerytter Alexandru Chipciu. Rojo tog sig tillbaka in på planen, men redan efter en minut satte han sig ner i gräset och kallade på båren.

Tungt avbräck för United, som redan har mittbackarna Chris Smalling och Phil Jones på skadelistan.

Tyngre skulle det också bli. I den 32:a minuten kvitterade Anderlecht genom Sofiane Hanni.

Publicerad 2017-04-20 kl 22:10