Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE
38v

"Vi behöver ett av de största fotbollsmiraklen någonsin"

Foto: Bildbyrån

Trots 3-0-förlust tänker Östersund inte kasta in handduken ännu.
Men även om det blir en ny förlust mot Arsenal är Graham Potter stolt över sitt lag.
- Oavsett vad resultatet blir så kommer vi att lämna med våra huvuden högt, säger tränaren.

Under torsdagskvällen ska Östersund försöka göra det omöjliga. Efter Arsenals 3-0-seger på Jämtkraft Arena är det ett berg att bestiga på Emirates Stadium för att ens komma nära.

Ingenting att förlora?

- Vi behöver ett av de största fotbollsmiraklen någonsin för att gå vidare. I det avseendet så har vi inget att förlora. Å andra sidan är det här en unik möjlighet för oss och det enda vi kan komma att ångra är om vi inte ger allt - det har vi att förlora. Man vill gå av planen och känna att vi skulle ha gjort något mer eller något annorlunda, vi måste ge det vårt bästa och ta med oss erfarenheten och lära från den. Det är underbar möjlighet för spelarna och för mig, säger Graham Potter inför matchen.

Även om det blir en ny förlust för Östersund så är Potter stolt över det hans lag har åstadkommit i Europa League.

- Jag tycker att oavsett vad resultatet blir så kommer vi att lämna med våra huvuden högt. För att för sju år sedan åkte jag härifrån för att komma till en klubb i den svenska fjärdedivisionen, och nu kommer jag att lämna med 5000 supportrar från Östersund. Som sett oss spela mot Arsenal, säger tränaren.

På frågan vad som gick fel i 3-0-förlusten senast säger Potter:

- Vad som gick fel? Vi mötte ett bra lag med bra spelare, som testade oss på ett sätt där vi hamnade för djupt för tidigt och som ett resultat av det hade vi för korta anfall. Vi var nog lite mer stressade än vad vi normalt brukar vara sett till tillfället och allt.

Publicerad 2018-02-22 kl 06:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons