POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE
10å

Werder Bremen till Uefacupfinal

Efter mycket dramatik lyckades Werder Bremen vända 0-1-underläget i semifinalen mot Hamburg, genom att vinna borta med 3-2. Därmed är laget klart för Uefacupfinal mot Sjachtar Donetsk.

87 min, 2-3. Ivica Olic, vem annars, ger matchen liv. Kroaten kastar sig fram i duell med en försvarare, och stångar in reduceringen med huvudet. Ett mål till så är Hamburg i final!

83 min, 1-3. Nu är det väl avgjort, och det blev en snöplig händelse som sänkte Hamburg. En Hamburgspelare ska ta bollen nere vid egen hörnflagga, men en hopknycklad pappersbit ligger i vägen, och bollen studsar ut till hörna. På den gör Baumann 3-1 till gästerna efter att en hemmaback rensat bollen rakt på honom.

66 min, 1-2. Werder Bremen är mycket nära en Uefacupfinal, och det är på grund av Frank Rost, Hamburgs målvakt. Claudio Pizarro sköt från en bit utanför straffområdet, och även om det var välplacerat var det inte annat än Rosts slarv som gjorde att bollen slank in. Nu måste Hamburg göra ett mål.

29 min, 1-1. Diego chippar liv i matchen. Precis som Olic gjorde tidigare lättar han, fri med målvakten, bollen över densamme. Och nu krävs bara ett mål för att det plöstligt ska vara stor fördel för gästerna.

13 min, 1-0. Ivica Olic gör 1-0 till Hamburg och nu är det två mål som krävs för gästande Bremen. Mathijsens fina genomskärare är det som friställer kroaten, som lätt sprintar sig loss och rullar in ledningsmålet.

Sjachtar Donetsks motståndare ska avgöras, och det blir ett tyskt lag som gör ukrainarna sällskap i Istanbul. Det är klar fördel för hemmalaget Hamburg som har 1-0 att gå på från bortamötet med Werder Bremen.

Hamburgs lag: Frank Rost - Guy Demel, Michael Gravgaard, Joris Mathijsen, Marcell Jansen, Sandro Alex Silva - Jonathan Pitroipa, David Jarolim, Piotr Trochowski - Mladen Petric, Ivica Olic.

Werder Bremens lag: Tim Wiese - Per Mertesacker, Naldo, Mesut Ozil - Clemens Fritz, Sebastian Boenisch, Torsten Frings, Frank Baumann, Diego - Claudio Pizarro, Markus Rosenberg.

Publicerad 2009-05-07 kl 22:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå