Milan åkte på säsongens första förlust när man föll med 3-0 hemma mot Lille.
Då blev Zlatan Ibrahimovic tidigt utbytt -  och var klart frustrerad.
Dessutom bröts Milans obesegrade svit på 25 matcher.
- Zlatan var säkert frustrerad efter förlusten, säger Diogo Dalot i Dplay.

Milan har imponerat i säsongsinledningen där laget leder Serie A efter sex omgångar. De hade även inlett Europa-spelet starkt med två raka segrar och sex gjorda mål framåt. Men under torsdagskvällen åkte laget på en redig smäll när franska Lille gästade San Siro.

Efter 20 minuter tog bortalaget Lille ledningen. Milan-kaptenen Alessio Romagnoli gav Lilles Yusuf Yazici en tryckare i ryggen i eget straffområde och domaren dömde straff. Yazici själv klev fram för att ta straffen, skickade Milan-målvakten Gianluigi Donnarumma åt fel håll, och satte 1-0 till Lille.

Tio minuter in i den andra halvleken utökade Yazici Lilles ledning. Efter en fint samspel med Jonathan Ikoné utanför Milans straffområde drog 23-årige Yazici till från distans och satte 2-0 bakom Donnarumma.

Bara tre minuter senare fulländade Yazici även ett hattrick när han satte 3-0 för Lille, då han frispelats av Jonathan David.

Fem minuter efter Lilles 3-0-mål blev en mållös Zlatan Ibrahimovic utbytt - klart frustrerad samtidigt som han tittade mot tränaren Stefano Pioli och snurrade med fingrarna runt sitt egna huvud.

Matchen slutade till slut 3-0 till Lille. Förlusten blir Milans första för säsongen och innebär att deras obesegrade svit på 25 matcher bröts. Milan trillar nu ner från förstaplatsen i Grupp H, som övertas av Lille, och placerar sig på en andraplats. Härnäst möter man återigen Lille, men då på bortaplan i Frankrike den 26 november.

Efter matchen fick Diogo Dalot frågan i Dplay:s sändning om Zlatans besvikelse när svensken blev utbytt.

- Zlatan vill självklart alltid försöka hjälpa laget, jag är säker på att han ville fortsätta på planen men det är tränarens beslut och vi respekterar allt. Det tror jag han också gör. Han var säkert frustrerad efter förlusten, säger Dalot.

Milan: Donnarumma - Dalot, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez - Kessie, Tonali, Castillejo, Krunic, Brahim - Ibrahimovic

Lille: Maignan - Zeki Celik, Fonte, Botman, Bradaric - Renato Sanches, Xeka, Bamba, Ikone - Yazici, David