POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1
1v

PSG-fansen uppges överväga bojkott för att visa missnöje mot Neymar

Foto: Bildbyrån

På lördag tros Neymar göra säsongspremiär i PSG.
Efter en sommar av säljrykten och skador är brassen inte populär hos supportrarna.
Nu skriver RMC att de överväger en bojkott.

Neymar är inte önskad av supportrarna på Parc des Princes och det kommer vara spänd stämning fram till matchen mot Strasbourg i helgen, skriver RMC.

Ultrasgruppen Paris Ultras Collectives, CUP, har anledning att känna missnöje kring Neymar. Efter en ankelskada i juni har brasilianen inte spelat en enda match för PSG denna säsongen. Som om inte det var tillräckligt har Neymars fokus varit att lämna PSG. Något som har gjorts tydligt av hans långa och uppmärksammade förhandlingar kring en återkomst till FC Barcelona.

Neymar, som spelade en landskamp för Brasilien i helgen, kan komma till spel i helgens möte med Strasbourg. CUP:s ledande medlemmar har varit tydliga med att de inte kommer välkomna honom med öppna armar. Deras missnöje mot Neymar kommer att höras och synas.

Redan under premiärmatchen, då Neymar var bänkad, visade CUP sitt missnöje mot spelaren. En banderoll läste, ’’Neymar - dra åt helvete”. De planerar att sända samma budskap till spelaren även under helgens möte, enligt RMC.

Häromdagen rapporterade franska medier att PSG vill förbjuda supportrarna från att ha hotfulla banderoller och de hotade med att straff kommer att utdelas om regeln bryts. Klubben kommer att göra vad som krävs för upprätthålla ordning.

Nu rapporterar RMC att representanter för PSG och CUP träffades under onsdagen för att diskutera en lösning för framtiden.

CUP sätter sig starkt emot det eventuella beslut om restriktioner. Ultrasgruppen sägs diskutera internt vilka åtgärder de behöver ta till för att visa sitt missnöje mot Neymar, klubben och dess varning. Det kan röra sig om en bojkott från supporter-gruppen inte bara på Strasbourg mötet utan även mot Real Madrid i nästa veckas Champions League-möte. Ultrasgruppen förväntas komma med ett beslut på lördag.

Publicerad 2019-09-13 kl 12:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå