POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LIVESCORE

TV: Här spelas världens bästa fotboll - guiden till drömmarnas stad

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fotbollskanalen.se och TV4 Sport åker ut i Europa för att insupa atmosfären och ge tips på de hetaste fotbollsresorna. Första stoppet: Barcelona med Johanna Garå.

Barcelona, Milano, Paris och München. I det nya rese- och fotbollsprogrammet Europaguiden får tittarna genom fyra fotbollskunniga reportrar lära känna lika många europeiska fotbollsstäder. Först ut i premiärprogrammet på onsdag i TV4 Sport och på fotbollskanalen.se är Fotbollskanalen Europas Johanna Garå som tar tittarna med till Barcelona.

Johanna Garå tar med sig sin vän Johannes Cleris och tar bland annat en titt på mäktiga Camp Nou och dess otroliga museum men även på stadens andra lag - Espanyol. En klubb som drabbades av en svår chock när den då nye lagkaptenen Dani Jarque avled i en hjärtattack 2009. Något som även tog hårt på många Barcelonaspelare - som exempelvis Andres Iniesta.

Barcelona är också fotbollstaden där det jagas rekord i vinter. Lionel Messi är på väg att slå alla tiders målrekord. Argentinaren har gjort 84 mål för klubblag och landslag under 2012. Gör han ett till är han ikapp förre Bayern München-stjärnan Gerd Müllers rekord på 85 mål från 1972. Barcelona har fem matcher kvar i december månad.

Hur stor är Messi i Barcelona? Kolla in programmet med Garå och Cleris och passa på att åka ned till staden för att se en av tidernas bästa spelare - och lag.

I de övriga programmen besöker Anna Brolin Zlatans Paris, Jesper Hussfelt låter tittarna lära känna Milano och Olof Lundh upptäcker München.

Programmet sänds på TV4 Sport på onsdagar klockan 18.30 och på fotbollskanalen.se där programmet även ses i efterhand.

Publicerad 2012-12-31 kl 09:55

Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå