Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spel från FSport AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Foto: IStock.

Fotbolls-VM har rullat igång men fortfarande finns chansen att vara med!

1v

Över 200 000:- i priser med fantastiska 50 000:- till vinnaren i Sveriges modernaste managerspel. Snabbt, enkelt och roligt! Se vårt generösa VM prisbord här. Skapar du en stor miniliga kan du också vinna en PS5a.

Tävla Nu!

Tävla Nu!

VIKTIGT! Deadline för 1a matchen är nu på söndag 20/11 kl 17:00!

Hur spelar man och vinner FSports nya VM-spel?
Svar:
Enkelt förklarat så väljer du ett nytt lag för varje match i VM, 56 matcher. Dina poäng ackumuleras efter varje match i vår leaderboard. De som har mest poäng när VM-finalen har spelats vinner priserna.

Jag vill veta mer om spelet, var hittar jag info?

Svar: Klicka här för att läsa mer om hur VM-spelet fungerar.

Kan jag få en snabb summering om det viktigaste?

Svar:

1. Absolut. I FSports VM-spel tar man ut 7 spelare per match i 56 matcher (1 MV, 2 FÖR, 2 MF, 2 FWD) samt gör 1 spelare till kapten och 1 till vice kapten som får extra poäng vilket gör dem till viktiga val.

2. När matchen startat får man poäng LIVE under VM-matchen där man följer sitt lag i vår LIVE Leaderboard vilken är väldigt underhållande och ger en extra krydda till varje match. FSports poäng för varje spelare är förutom mål, assists även t.ex tacklingar, dribblingar, hörnor, vunna dueller, 2nd assist m.m vilket gör spelet väldigt kul att följa i mobilen som 2nd screen. Vi uppmanar alla till att prova detta väldigt roliga format.

3. Slutligen, till varje match efter premiärmatchen får du ett autoskapat lag av FSport. Det autoskapade laget kan du själv ändra som du önskar fram till matchstart. Denna smarta funktion finns för att alla ska få ett lag och poäng till varje match om man råkar missa en deadline.

OBS: Utöver VM-priserna har man också chansen att vinna pengar på Daily Fantasy som erbjuder exakt samma matcher parallellt under hela VM.

Man får delta med hur många lag som helst där med, inga begränsningar - varje nytt lag kostar 50 kr. Välj Daily Fantasy på startsidan för att prova spela Daily Fantasy.

Har man några frågor om VM-spelet så maila gärna FSport på: support@fsport.se

Tävla Nu!

Under söndagen spelades öppningsmatchen mellan Qatar - Ecuador där värdnationen stod för en minst sagt svag insats och fick se sig besegrade med 2-0 av sydamerikanerna. VM-Spelet inne på FSport har med andra ord dragit igång, men misströsta inte för fortfarande finns chansen att vara med och det är gott om värde att hämta i potten! Hamnar du topp 200 med något av dina lag finns det fina priser att hämta. Lyckas du med bedriften att plocka ner hela turneringen vinner du 50 000 SEK!

Under måndagen spelas det tre matcher innan spelschemat går över till fyra fighter om dagen. Först ut är England - Iran 14.00 följt av Senegal - Nederländerna 17:00 och avslutningsvis spelar USA - Wales 20:00. Nedan följer mina tankar inför de tre matcherna och spelare i respektive lag man inte får missa att ta med!

England - Iran

● Majid Hosseini 99M (FÖR) - Den 26-årige iraniern är kanske inte den första spelaren man tänker på inför matchen, men han har i klubblaget Kayserispor i Turkiet etablerat sig som en mittback av hög kvalitet. Han lär få fullt upp med Harry Kane på andra sidan, men också gott om möjligheter att samla poäng på vunna dueller. När han inte ens kostar 100M är han ett attraktivt val då han ser ut att få spela hela matchen!

● Harry Maguire 222M (FÖR) - Ingen har väl undgått att se eller höras talas om Maguires mindre lyckade säsong i Manchester United-tröjan. Trots det brukar han höja sig i landslagssammanhang och kan vara ett attraktivt val då många säkerligen inte vågar välja den hårt kritiserade engelsmannen.

Senegal - Nederländerna


● Ismaila Sarr 122M (ANF) - Till vardags hemmahörande i Watford där han fortsätter vara tongivande i anfallet med 6 mål och 4 assist på 17 matcher. Bör ha god chans att vara involverade om Senegal håller sig framme och lyckas näta på Nederländerna. Han har även en god förmåga att undvika onödiga gula kort och med frågetecken på Mané lär han även ha god chans att få mycket speltid!

● Andries Noppert 170M (MV) - Det har varit en snackis i Nederländerna vem som ska vakta målet, valet verkar falla på 28-årige Noppert, till vardags hemmahörande i Heerenveens. Han har sedan han återvände till nederländska högstaligan hållit nollan i 6 av 14 matcher. Han lär få god hjälp av backlinjen framför sig där bland annat superstjärnan van Dijk håller till. Med en prislapp på 170M är han ett mycket prisvärt val av målvakt, speciellt när Nederländerna är klara favoriter att vinna matchen.

USA - Wales


● Christian Pulisic 194M (ANF) - USA har en spännande och ung trupp. Den stora anfallsstjärnan i laget är 24-årige Pulisic som till vardags huserar i Chelsea. Han har varit i frysboxen i klubblaget men får nu chans att visa upp sig när det är mästerskap. Mycket av amerikanarnas offensiva spel kommer gå via honom och om man likt jag tror att USA ska ha goda chanser att vinna matchen är Pulisic ett måste att ha med. I kvalet till VM höll sig anfallaren framme vid sju tillfällen och stänkte in bollen i mål!

● Tyler Adams 162M (MF) - Likt Pulisic är Adams en av de stjärnor från den generation amerikaner som USA hoppas ska kunna bära dem långt i det här mästerskapet. Han får ofta gott om speltid i landslaget och är duktig på att återerövra boll och vinna närkamper. Adams är även duktig på att blockera skott, han är i korthet en mittfältare vi i första hand kommer tjäna poäng på via defensiva prestationer. Till 162M tycker jag definitivt att denna unga talang till vardags hemmahörande i Leeds är värd att plocka med!

Tävla Nu!

/@IzecoolBetting

Publicerad 2022-11-22 kl 09:09
Spel från FSport AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto