Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
3:25

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter skandalen - Blatter har fått anonyma mordhot

Sepp Blatter har fått tagit emot flera anonyma mordhot den senaste tiden. Det uppger hans dotter till det tyska magasinet Bunte.

I det senaste numret av magasinet Bunte finns en intervju publicerad med Sepp Blatters dotter, Corinne. Där berättar hon att hon är orolig för sin fars hälsa men att han också fått ta emot anonyma mordhot från folk den senaste tiden. 

- Dessa människor har inte mod nog att visa sig med namn, säger hon till magasinet. 

Angående Blatters hälsa så ska han hans immunförsvar, enligt dottern, helt kollapsat i november vilket fått honom att lida väldigt mycket.

I förra veckan kom beskedet att det internationella fotbollsförbundet (Fifa) dömer både Fifas ordförande Sepp Blatter och Uefas ordförande Michel Platini till åtta års avstängning. Enligt Fifas etiska kommitté hade de båda ordförandena missbrukat sina ställningar och bland annat varit inblandade i tveksamma utbetalningar i mångmiljonklassen, något som både Blatter och Platini förnekar.

ANNONS

- Jag beklagar att det aldrig skrevs ett avtal. Men vi har inte gjort något etiskt fel, möjligen ett administrativt, menar Blatter.

I samband med en presskonferens i förra veckan sade Blatter att han tänkte kämpa både för sig själv och för Fifa. Något som inte längre verkar gälla, enligt intervju som publiceras i den tyska veckotidningen Bunte på onsdag:

- Jag slåss inte längre för Fifa. De övergav mig. Nu slåss jag bara för mig själv och för min heder, säger 79-åringen som varit Fifas högsta chef i 17 år.

Se Blatters försvarstal i spelaren ovanför. 

Publicerad 2015-12-29 kl 11:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto