Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FIFA-SKANDALEN

TV: Figo: "Inte rätt tid att fundera på omval"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter Sepp Blatters avgång ska en ny Fifa-president väljas. Men tidigare kandidaten Luis Figo har inte bestämt sig om han ställer upp.

- Det är inte rätt tillfälle att säga det, säger Figo.

Luis Figo var en av utmanarna till Sepp Blatter innan han precis före presidentvalet tog beslutet att dra tillbaka sin kandidatur.

"Jag har blivit vittne till flera händelser, över hela världen, som borde få alla som vill att fotbollen ska vara fri, ren och demokratisk att skämmas", skrev Figo till nyhetsbyrån AP i ett uttalande som var hårt kritiskt mot Fifa och Blatter.

Nu, efter det chockerande beslutet att Blatter avgår, ska en ny president väljas till Fifa. Luis Figo har dock inte bestämt sig för om han kommer att ställa upp.

- Det är inte rätt tillfälle att säga om jag kommer att vara en kandidat igen eller inte. Det är ett tillfälle att reflektera lite över hela processen. Jag vet också ansvaret jag har i processen, så vid rätt tillfälle kommer jag att bestämma mig om jag ska kandidera. Men jag tycker det är viktigt för alla nyckelpersoner i förbunden att tänka efter och låta Sepp Blatters beslut att sluta sjunka in, för det är ett väldigt viktigt tillfälle, säger portugisen.

Publicerad 2015-06-03 kl 13:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons