Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FIFA-SKANDALEN

Uppgifter: Diego Maradona ställer upp i Fifa-valet

Foto: Scanpix

Diego Maradona - där har ni mannen som kan ersätta Sepp Blatter som Fifa-president. Enligt obekräftade uppgifter så kommer argentinaren ställa upp som kandidat i det kommande extravalet.

Det var den 2 juni, bara fyra dagar efter att Sepp Blatter omvalts till Fifa-bas, som trycket blev för hårt på 79-åringen och han meddelade att han avser att avgå. Istället kommer en ny ordförande väljas vid en extrakongress som planeras hållas i maj 2016 - eller eventuellt i december redan i år.

Under söndagkvällen var den uruguyanska journalisten Victor Hugo Morales med i det chilienska radioprogrammet TeleSUR där han meddelade att den nya Fifa-presidenten kan bli legendaren Diego Maradona.

- Diego kommer att vara en kandidat för Fifa med den auktoritet han besitter, och skulle med den kunna få bort korruptionen inom organisationen, berättade Morales i programmet.

Enligt den 67-åriga journalisten så vill Diego Maradona bekämpa all korruption inom fotbollen, vilket ska vara hans motiv till att ställa upp i det kommande presidentvalet.

Publicerad 2015-06-22 kl 05:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons