POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EM-KVAL
1v

Kungsbacka-mittfältaren: "Min skada är borta och jag är redo"

Foto: Bildbyrån

Jenny Danielsson har bara spelat tre matcher med klubblaget Kungsbacka DFF denna höst. Hon missade även finska landslagets EM-kval match mot Albanien förra månaden.   
- Jag har haft en cysta i knät, berättar 25-åringen för Fotbollskanalen. 

Jenny Danielsson har varit frånvarande i Kungsbacka DFF under flera veckor på grund av skada. När hon blev uttagen till finska EM-truppen missade hon även det första mötet med Albanien. Nu berättar Danielsson för Fotbollskanalen om skadan som hållt henne borta från spel. 

- Jag fick göra en CT-röntgen på knät men då visade den inget, berättar Danielsson.

Även om röntgen inte visade något så bedömde finska landslagsläkaren att något inte stod rätt till och att spelaren inte var redo att komma tillbaka i spel.

- Vår landslagläkare ansåg att knät inte blev bättre trots rehab och då hittade de cystan. Så jag fick göra ett ingrepp för att tömma den, säger hon.

Hon återvände inte till spel för än den 14:e september. Vilket gör att hennes första match med finska landslaget blir i morgon mot Albanien på hemmaplan. Finland vann förra mötet med Albanien med 3-0. Danielsson ser positivt på mötet imorgon. 

- Det är jättekul att vara tillbaka i spel. Min skada är borta och jag är redo. Jag tror att vi kommer vinna imorgon också. Vi har en fördel med att spela hemma, säger hon. 

Publicerad 2019-10-07 kl 16:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå