Bergs dubbla straffmål gav Al-Ain efterlängtad seger i Champions League

Förenade Arabemiraten

Marcus Berg satte dubbla straffmål för Al-Ain mot Al Hilal i asiatiska Champions League.
Det räckte för att hemmalaget skulle vända och vinna med 2-1.

Efter fyra raka kryss tog Marcus Bergs Al-Ain en efterlängtad seger i asistiska Champions League. Det skulle dock börja tungt hemma mot Al Hilal. Gästerna tog ledningen genom Mohammed Al Burayk i den sjunde minuten.

Hemmalaget vände dock genom två straffar inom loppet av fem minuter i slutet på den första halvleken. Båda straffarna slogs av Marcus Berg med samma resultat: mål.

Den andra halvleken slutade mållöst och Al-Ain vann med 2-1. Segern gör att laget är tvåa i gruppen inför den avslutande omgången.

Publicerad 2018-04-02 kl 20:25