POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Snuvad på konfekten?

Nämen, titta! Betaltidningen Expressen har skaffat en tv-krönikor till sina sportsidor. Gud, vad trevligt!

Anna Friberg skrev bland annat dessa rader i sin krönika i går:

“Det jag känner mig mest snuvad på är att TV4 Sport nu flyttat ett stort antal Serie A-matcher till den kanalen (TV4 Sport Xtra). Zlatan i all ära. Men ska jag välja liga tittar jag hellre på Juventus-Chievo än Bordeaux-Ajaccio kommande helg. Och det utan att behöva betala extra för ytterligare en kanal.”

Jag vet knappt var jag ska börja.

Jag skulle kunna skriva: “det jag känner mig mest snuvad på är att Expressen har sina texter i en betaltidning. Jag läser hellre texterna gratis, utan att behöva betala extra för ytterligare en tidning.”

Men nej, jag förstår ju så klart betaltidningen Expressens affärsmodell. Intäkterna måste in på något sätt och det är ju helt upp till mig som konsument att köpa eller inte köpa Expressen. Precis som allt annat.

***

Hoppas att ni hade möjlighet att se vårt nya magasin “Gol, gol, but” – med mål från Serie A, La Liga och Ligue 1. Programmet sänds på måndagar kl 22.00 i TV4 Sport. Gårdagens program finns nu även här:

(Gol, gol, but med Ramin Nouri, Axel Pershagen och Fredrik Wesmes)

***

Expressen kostar cirka 360 kronor per månad. Aftonbladet kostar cirka 390 kronor per månad. För de pengarna får man TV4 Sport Xtra i mellan sju och tio månader, beroende på vilken tv-leverantör man har.

***

Flera har mejlat och undrat vad som har hänt med The Championship och varför vi inte visar ligan längre? Vi har inte rättigheterna.

Inför säsongen valde vi mellan att förlänga med The Championship eller köpa in Ligue 1.  Med faZit i hand är vi rätt nöjda med att vi valde Ligue 1. Vi kunde tyvärr inte satsa på båda ligorna eftersom matcherna i The Championship ofta spelas samtidigt som Serie A och Ligue 1 och vi bara har två sportkanaler.

Eller ska vi starta en ny kanal, TV4 Sport Xtra Plus, med The Championship?

Skojar bara…

***

I går kväll frågade jag på Twitter om Expressens och Aftonbladets priser. Efter bara några minuter svarade Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Mattsson är ett föredöme när det gäller kommunikation och tillgänglighet.

***

Väldigt roligt att Niklas Holmgren får kommentera igen, den här gången på Aftonbladets pay-per-view kanal S24. Många tittare gillar Holmgren. Lycka till!

***

Till sist: det stämmer inte att “TV4 Sport nu flyttat ett stort antal Serie A-matcher” till TV4 Sport Xtra.

Hela Serie A är flyttad till TV4 Sport Xtra, inga matcher går i TV4 Sport längre. Detta kommunicerades för väldigt länge sedan. Samtliga tre spelade omgångar har sänts i TV4 Sport Xtra och de flesta intresserade tittare har numera koll på det.

De journalister som inte har koll kan ringa och fråga, alla tidningsredaktioner har mitt nummer.

Man kan även mejla till emir.osmanbegovic@tv4.se eller ställa frågor via twitter.

Jag kan inte lova att jag är lika snabb som Mattsson, men jag gör mitt bästa.

 

Publicerad 2012-09-18 kl 07:58
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto