Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV4 Zlatan

Fotbollschefen

Helt plötsligt verkar den franska Ligacupen vara stekhet för svenska tv-tittare. Franska ligacupen!

Vi pratar inte om Ligue 1. Vi pratar inte heller om Coupe de France. Vi pratar om Ligacupen – en misshandlad turnering som inte ens fransmännen bryr sig speciellt mycket om.

TV4 Zlatan är kanske ingen dum idé, trots allt.

Vi hade självklart ett resonemang kring PSG-Marseille, som spelas i kväll klockan 21.00 och där båda lagen kommer att vila de flesta av sina stjärnor. Matchen krockar tyvärr dels med Serie A-fajten Inter-Sampdoria i TV4 Sport Xtra och dels med våra ordinarie travsändningar i TV4 Sport.

Vi har många Serie A-älskare som betalar för TV4 Sport Xtra för att kunna följa sin liga.

Annons

Vi har många trogna travtittare som ser fram emot direktsänt V86 från Solvalla på onsdagskvällar.

För mig är det helt självklart att inte svika någon av dessa grupper när det plötsligt dyker upp en match i den franska ligacupen.

Men vill ni ändå hellre se PSG-Marseille så kommer vi att göra den tillgänglig via TV4 Play.

***

Bara några veckor efter att SvD tagit beslutet att lägga ner sin sportredaktion kommer nästa trista besked. Eurosport.se läggs ner och samtliga medarbetare får gå.

Det är oerhört tuffa tider i branschen och fler kommer att drabbas. Tyvärr.

Måste erkänna att jag i stort sett aldrig är inne på eurosport.se, men av twitterreaktionerna att döma finns det många duktiga medarbetare där som borde vara attraktiva för andra arbetsgivare.

***

Intressant story om Alen Halilovic på Sportbladets sajt. Undrar var de har snappat upp den?

Annons

***

Lite mer info om matchvalen i TV4 Sport Xtra eftersom Inter-Sampdoria spelas samtidigt som bland annat Juventus-Bologna i kväll kl 20.45.

Hur väljer man mellan dessa två matcher egentligen? Inter som ångar på i ligan mot klassiska Sampdoria. Eller mästaren Juventus på sin fantastiska arena mot Mikael Antonssons Bologna? Ni ser själva, det är hugget som stucket.

Det som avgjorde till Inters fördel var att vi inte visade lagets match i söndags, då jag prioriterade Fiorentina-Lazio före Bologna-Inter. Att “fimpa” Inter två gånger på bara några dagar hade känts tungt.

Juve visar vi nästan hela tiden och kommer att fortsätta göra det även framöver så länge bianconeri spelar så bra som de gör. Dessutom går kvällens Juve-match i C More Live och går att köpa via csports.se.

***

Mer kroatiskt fotboll på Sportbladet: Erik Nivas fenomenala blogginlägg om Torcida.

Annons

När Erik Niva och Simon Bank uppdaterar sin blogg, då vill man ju bara lägga ner sin egen…

Publicerad 2012-10-31 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto