Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Aldrig kul att sälja

Fotbollschefen

Jag måste ju börja med gårdagens stora snackis – den kanadensiske hockeyspelaren som körde ratfull. Så här skriver den f.d. fotbollskanalen.se – medarbetaren Oscar Broström, numera på Expressen:

För ett par veckor sedan skrev flera Detroit-tidningar om att Red Wings-talangen Riley Sheahan gripits för rattfylla. Nu släpps detaljer i ärendet. Michigan-tidningar skriver att Sheahan, enligt polisrapporten, ska ha haft så mycket som 3,0 promille alkohol i blodet när han greps den 29 oktober. Polisen stoppade Sheahan när han körde på fel sida vägen. Sheahan ska dessutom ha varit märkligt klädd när polisen grep honom. Sheahan hade enligt polisen på sig en teletubbies-kostym.

Ja, det är sant. Hela storyn hittar ni här.

***

En annan snackis är naturligtvis TV4:s försäljning av fyra VM-kvalmatcher och en landskamp till Kanal 5. Jag har egentligen inte så mycket att säga om det förutom att det naturligtvis hade varit väldigt kul att sända de matcherna också.

Annons

Nu hoppas jag att nästa fotbollsaffär TV4 gör blir ett köp.

***

Hoppas att ni har 22 minuter över och tittar på vårt nya program Europaguiden. I det första avsnittet åkte Johanna Garå och hennes vän och TT-journalist Johannes Cleris till Barcelona och gjorde ett utmärkt reportage om staden, lagen, rivaliteten, arenorna, kulturen, historiken osv. Mycket sevärt.

Näst på tur är Jesper Hussfelt som tillsammans med Thomas Nordahl ska presentera Milano som fotbollsstad. Sedan drar Olof Lundh till München och sist ut är Anna Brolin med Paris.

Visar det sig att ni gillar upplägget får vi se över möjligheterna att göra ännu fler avsnitt av Europaguiden framöver. Skicka gärna er feedback till: emir.osmanbegovic@tv4.se 

***

Viasat avslutar oftast sina fotbollssändningar med att programledaren Ola Wenström skakar hand med sina experter. Jag vet ju av egen erfarenhet att Wenström älskar att ta i lite grann, handskakningen är rejäl och precis på gränsen till för hård.

Annons

Jag misstänker att de ibland får lite ont, Bosse, Niva, Lagerbäck och Rit-Ola. Studera handskakningen noga nästa gång så får ni hjälpa mig att avgöra.

Hur avslutar vi våra program? Inga konstigheter.

***

En tokpackad kanadensisk teletubbie bakom ratten. Undrar om det var Tinky Winky, Dipsey, Lala eller Po?

Publicerad 2012-11-29 08:03

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto