Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nu anställer vi!

Fotbollschefen

Efter 22 år på TV4 går Peppe Eng i pension vid årskiftet.

Peppe tackades av i vår studio i onsdags och det var häftigt att lyssna på alla underbara historier från förr. Och om det är någon som kan det här med att berätta stories så är det Peppe Eng.

En tiominutersrulle med “the best of Peppe” visades och herregud vad mycket han har gjort genom åren. Det var imponerande att se.

Peppe har alltid varit schysst och trevlig och kommer att bli saknad av många. Tittare och kollegor.

***

Vissa slutar, andra blir anställda. Samma dag som Peppe tackades av informerade jag redaktionen om att vi anställer två fantastiska redaktörer på fotbollskanalen.se. Det handlar om David B Larsson och Andréas Sundberg som har varit hos oss ett tag men blir nu tillsvidareanställda av TV4.

Annons

Alla som jobbar i mediebranschen vet hur svårt det kan vara att få en anställning. De allra flesta medieföretag väljer att samarbeta med bemanningsbolag eller hyra in frilanspersonal. Så gör även TV4 i många fall.

Men nu är samtliga som arbetar på fotbollskanalen.se tillsvidareanställda, vilket ger trygghet och arbetsro inför framtiden. Vid sidan av David och Andréas handlar det om Pierre Matteoni, Sven-Bertil Liljegren, Axel Pershagen samt chefredaktören Olof Lundh.

En dream team! Samtliga är hårt arbetande, kompetenta och ambitiösa. Samtidigt har alla sina unika spetsegenskaper. Det går inte att få en bättre redaktion.

***

Tänk om det här hade hänt TV4.

***

22 år!

  • När Peppe började på TV4 var Leo Messi tre år gammal.
  • När Peppe började på TV4 var inte internet tillgängligt för allmänheten.
  • När Peppe började på TV4 var jag 11 år och bodde i Tuzla.
  • Annons

***

EM 2013 startar i dag klockan 14.00. I alla fall för oss på TV4.

Spelschemat har kommit, tablån är i stort sett klar och vi vet vilka av våra medarbetare som kommer att jobba med mästerskapet. I dag kl 14.00 har vi ett uppstartsmöte där jag tänkte skicka iväg några djupledsbollar och se om löpningarna kommer.

Det finns massa tankar och idéer. En turnébuss är en av dem.

Jag kan redan nu avslöja ett par saker. Dels att de allra flesta av EM:s 25 matcher kommer att sändas i huvudkanalen TV4. Samt att vår starkast lysande stjärna Anna Brolin kommer att vara programledare för EM-sändningarna.

Skriv upp datumen 10 juli – 28 juli, med finalen på Friends Arena i Stockholm. In Pia we trust!

Publicerad 2012-12-14 08:15

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto