Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Att Zlatanera

Expressen skriver att Viasat jagar Jessica Almenäs och vill ha med henne i sin OS-satsning. Det låter logiskt. Viasat behöver förstärka och Jessica är en mycket skicklig programledare. Hoppas hon stannar på TV4.

Det kommer att dyka upp fler rykten i framtiden. Att producera OS kräver en stor redaktion och Viasat måste värva (eller låna). Kommentatorer, reportrar, programledare. Rubbet.

***

Det sämsta med julen är att ligorna tar uppehåll. Nästan alla. På julafton spelade Hapoel Ironi Kiryat Shmona och Maccabi Haifa en mållös match i den israeliska ligan. Och på juldagen var det nästan full omgång i den iranska Pro League.

Skönt att man kan lita på grabbarna i öst.

***

Det är inte bara Viasat som fiskar. Ni har kanske märkt att SportExpressen verkar vara på hugget och tar in nya människor för att försöka ge Sportbladet en match. Men så länge Bladet har Simon Bank och Erik Niva är Expressen tyvärr chanslöst. Jag skriver “tyvärr” eftersom det hade varit kul om gapet minskade lite.

Vid sidan av Bank & Niva har Bladet även en liten bubblare. Kalle Karlsson verkar vara ambitiös som få och ha en bra blick för spelet. Honom släppte Expressen en gång i tiden.

Ett av Expressens starka kort är Mattias Larsson, som nyligen slog till med en mycket fin intervju med Zlatan Ibrahimovic. Mattias och jag jobbade ihop 2004 – på Sportbladet.

Världen är liten. Mediavärlden är ännu mindre.

***

Zlatanera – klara något med kraft, dominera.

När Språkrådet presenterade sin nyordslista för 2012 fanns ordet “Zlatanera” med. Hur stort är inte det?

***

Jag trivdes riktigt bra under mina åtta månader på Sportbladet. Den dåvarande chefen Lasse Östling, mannen som låg bakom den rosa tidningen, var helt fantastisk i sin roll. Mattias var bästa jobbpolaren och de flesta andra var supertrevliga.

När Fyran dök upp hade jag bara ett par-tre månader kvar på vikariatet på Sportbladet. Därför var det ett lätt beslut att byta arbetsgivare.

Hur “övergången” gick till är kanske värt ett eget blogginlägg. Tills vidare kan jag avslöja att förfrågan kom cirka 02.30, på Spy Bar.

Publicerad 2012-12-28 kl 08:12
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons