Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

TV-soffan eller BB?

Thomas Wilbacher, Expressens nya Serie A-expert, är en kille som älskar italiensk fotboll och följer den slaviskt och passionerat. Han kan sin calcio. Därför känns det riktigt bra att TV4:s satsning på Serie A får beröm av just honom.

Jag hoppas att ni tittar på vårt söndagsmagasin Club Calcio i TV4 Sport Xtra. Club Calcio sänds i en kanal som inte är reklamfinansierad och har andra förutsättningar än t.ex. Fotbollskanalen Europa i TV4.

I Club Calcio kan vi lägga tio minuter på att reda ut varför Federico Marchetti är Italiens bästa målvakt just nu. Vi kan visa fler intressanta situationer, göra längre matchreferat och hitta ett lugnare tempo i samtalet.

Det är en lyx som vi på TV4 aldrig tidigare har haft, till skillnad från alla våra konkurrenter.

Panelen består just nu av programledaren Jesper Hussfelt, samt experterna Martin Åslund, Marcus Birro och Thomas Nordahl. Don Tommaso är den nyaste medlemmen i Club Calcio och hans tv-comeback har varit enormt uppskattad av våra tittare.

Så fort Simon Bank får nog av sin oförskämt långa vintersemester och flyttar hem till Sverige är han given i studion. Sedan hoppas jag att den föräldralediga Johanna Reimers är med i Club Calcio snart igen. Johanna briljerade redan i sitt första program och det är väldigt, väldigt sällan en “tv-debutant” kan tillföra så mycket som hon gjorde då. Hon har potential att bli en stjärna.

Bakom studiogänget hittar vi bland andra reportrarna Lorenzo Medici och Ramin Nouri, två killar som älskar Serie A mer än något annat.

Alla dessa har handplockats. Från Expressen, Aftonbladet, SVT, Kanal 5 och Svenska Fans. Den gemensamma nämnaren är att de älskar italiensk fotboll. Basta così.

***

Mer Silly Season – Viasats Ola Andersson blir ny VD för Sirius, division 1 norra. Andersson kommer att kombinera VD-rollen med sitt uppdrag som expert hos Viasat.

***

Tänk att det fanns dolda programledartalanger hos fotbollskanalens chefredaktör Olof Lundh. Först gjorde han ett utmärkt jobb med Europaguiden i München. Och i går slog han till med ett sevärt Fotbollskanalen On Tour från landslagets turné i Thailand.

 

***

Det är en magisk söndag i dag:

  • 12.30 Fiorentina – Napoli (TV4 Sport Xtra)
  • 14.30 Chelsea – Arsenal (Viasat Fotboll)
  • 15.00 Milan – Bologna (TV4 Sport Xtra)
  • 17.00 Tottenham – Manchester United (Viasat Fotboll)
  • 20.00 Club Calcio (TV4 Sport Xtra)
  • 20.45 Roma – Inter (TV4 Sport Xtra)
  • 21.00 Bordeaux – PSG (TV4 Sport)
  • 21.00 Valencia – Real Madrid (C More Sport)
  • 23.45 Fotbollskanalen Europa (TV4)

Men den här söndagen kan faktiskt bli ännu bättre. Om vattnet går…

Publicerad 2013-01-20 kl 10:42
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons