Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dream Team

Fotbollschefen

Snabb-blogg, mellan blöjbyten.

Det är inte alltid jag håller med tv-krönikörer. Men idag gör jag det. Det är kul att Expressens Anna Friberg uppmärksammar gårdagens sändning och TV4:s starka laguppställning.

Tittarsiffrorna är mycket bra. Preliminära siffror är 940 000 tittare på studion och 1 515 000 tittare på matchen. Om några timmar kommer de bekräftade siffrorna, som ofta är lite högre än de preliminära. Vi får väl se.

Sändningen då? Allt kan alltid bli bättre, vi gjorde några små och ett par större missar i går. Men jag är riktigt nöjd med sändningen och vill uppmärksamma några personer som gjorde ett bra jobb “bakom” våra profiler. Folk som jobbar hårt och är superkompetenta, men inte får några rubriker i kvällisarna:

Annons

Åsa Zander, given som bildproducent på våra stora studiosändningar. Åsa är noggrannheten själv och grym på det hon gör. Jag tror att hon gillar Friends Arena och möjligheterna att göra bra studio där, med närheten till planen och spidercam. Dessutom tror jag att Åsa gillar att jobba med Anna, de tänker likadant och är väldigt kreativa.

Maja Kjellman, även känd som “scriptan from hell”. När profilerna börjar bli lite okoncentrerade kan det komma en varning som t.ex. “skärp er, det här är ingen j*vla summercamp”. Och de lyder. Oj, vad de lyder. Maja är dock världens snällaste och smartaste. Men när det är sändning så är det sändning och inget sommarläger.

Olle Juhnell Linberg, redaktör med tusen bollar i luften. Jag orkar inte ens skriva ner allt Olle har gjort de senaste veckorna, han är multikompetent, kreativ och en bra arbetsledare.

Annons

Det finns naturligtvis fler. Förutom de som syns i bild har vi cirka 30 personer till som jobbar med en sändning som den i går. Fotografer, ljudtekniker, grafiker, redigerare…

Tillsammans med våra profiler bildar de Sveriges bästa laguppställning.

Ett Dream Team!

Publicerad 2013-02-07 10:07

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto