Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zzzzzzzz…

Fotbollschefen

Att man skulle ligga och sova när slutspelet i Champions League avgörs. Det trodde jag verkligen inte för några år sedan.

Men med en sjuk och trotsig tvååring och ett skrikande spädbarn hemma gäller det att passa på när tillfällen dyker upp. En halvtimme här och där på dagarna, ett par-tre timmar i streck på nätterna. När chansen dök upp vid åttatiden i går kväll fanns det ingen tvekan. Sömn går före Zlatan Ibrahimovic, Andrea Pirlo och till och med före Ola Wenström.

***

Succé för SM i fotbollskunskap på fotbollskanalen.se – över 8000 personer har tävlat på knappt tre dagar.

Det är väldigt roligt och väldigt enkelt att tävla. Man svarar på 25 frågor, rätt svar ger poäng och fel svar ger minuspoäng (därför ska man passa på de frågorna man inte kan). Man får göra om testet max tio gånger.

Annons

Själv hade jag 21 av 25 rätt och skrapade ihop 775 poäng. Viktigt att spöa experterna, det här ger mig ett litet övertag inför kommande löneförhandlingar…

***

En annan rolig nyhet är att TV4 har säkrat rättigheterna till svensklagens hemmamatcher i Women’s Champions League. Matcherna kommer att sändas i TV4 Sport och mer info hittar du här.

Vi är stolta över att kunna fortsätta satsa på damfotbollen. I sommar direktsänder vi samtliga 25 EM-matcher och 18 av dem går i huvudkanalen TV4.

Vi direksänder dessutom en match per omgång i Damallsvenskan och nu har vi adderat även Champions League med LdB Malmö och Kopparbergs/Göteborg.

***

Många frågar om vilka matcher vi kommer att sända från Superettan. Det hoppas vi kunna berätta inom kort.

För cirka två veckor sedan lämnade vi in en lista för de sex första omgångarna till SEF (Svensk Elitfotboll). Sedan dess har de jobbat hårt på att tillgodose våra önskemål och nu är vi nära. Endast ett par-tre matcher återstår att lösa innan vi kan gå ut med spelschemat.

Annons

***

Snart är det dags för Champions League och Real Madrid-Manchester United.

Om jag inte somnar igen…

 

Publicerad 2013-02-13 19:24

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto